INTEGRITETSPOLICY

Följande integritetspolicy gäller när kunden (du) använder eller lägger en order på webbplatsen www.sandqvist.com. Personuppgiftsansvarig på denna webbplats är Sandqvist Bags and Items AB, registrerad på Erstagatan 27, 116 36 Stockholm, Sverige, med momsregistreringsnummer SE556783080601.

CCPA

Nedanstående företag kan komma att samla in personlig information när du interagerar med vår digitala egendom. Detta inkluderar IP-adresser, digitala identifierare, information om din webbsurfning och appanvändning, information om hur du interagerar med våra egendomar, annonser för en mängd olika ändamål, anpassning av erbjudanden och annonser, analyser om hur du engagerar dig med webbplatser eller annonser av andra kommersiella ändamål. För mer information om informationsinsamlingen, användningen och försäljningen av dina personuppgifter och dina rättigheter, använd följande länkar:
https : //rakutenadvertising.com/legal-notices/services-privacy-policy/ ,
https://rakutenadvertising.com/legal-notices/services-privacy-rights-request-form/ .

PERSONLIG INFORMATION

Enligt svensk och europeisk lag måste vi informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. All information du ger oss eller som vi får när du besöker vår webbplats behandlas på ett ansvarsfullt och säkert sätt av Sandqvist. Informationen kommer användas för att göra det möjligt för oss att fullgöra vårt affärsansvar gentemot dig, optimera användarupplevelsen på vår webbplats och för marknadsföringsändamål. Sandqvist tillhandahåller inte dina personuppgifter till tredje part såvida du inte godkänner det. Nedan hittar du mer information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, i vilket syfte samt den juridiska grunden för sådan hantering.

Vi använder tredjepartscookies för att samla in statistik i analytiska verktyg som Google Analytics Inc och Algolia. Detta innebär att uppgifter om din användning av vår webbplats kommer att överföras till ovan nämnda företag. Om du har gett ditt samtycke lagras dessa cookies i högst 24 månader. Sandqvist kan också använda tredjepartscookies, som t.ex. Facebook för att leverera riktad information som vi anser är värdefull, baserat på din tidigare aktivitet på vår webbplats. Detta innebär att viss information om din användning av vår webbplats överförs till Facebook Inc. Den information som vi delar med tredjepartsföretag innehåller ingen personlig information som namn, e-postadress eller telefonnummer. Läs mer om hur du justerar dina cookieinställningar under avsnittet ”Cookies”.

De personuppgifter vi samlar in lagras inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) men kan överföras och behandlas i ett land utanför EES av tredje parter som kan ha anläggningar utanför EES. All överföring av dina personuppgifter utanför EES sker i enlighet med gällande lagstiftning och vi samarbetar bara med pålitliga partners som kan garantera säkerheten för dina personuppgifter.

RÄTTSLIGA GRUNDER

Dina personuppgifter hanteras endast i enlighet med tillämplig lagstiftning. Vi hanterar följande information: namn, kontaktinformation, leveransadress, e-post, telefonnummer, IP-adress, orderinformation, betalningsinformation och betalningshistorik.

Vad vi använder dina personuppgifter för och på vilka juridiska grunder:

- Orderhantering: för att kunna bearbeta, fullfölja och leverera en order via www.sandqvist.com samlar vi in adress- och leveransinformation för att kunna genomföra betalning och behandling av returer, byten och reklamationer. Du kan välja att betala ditt köp via Klarna Bank AB (“Klarna”) eller PayPal (Europa) S.à r.l. et Cie, S.C.A.s (”PayPal”) tjänster. Om så är fallet kommer dina personuppgifter endast att skickas till Klarna eller PayPal. Sandqvist kommer inte att komma åt dessa uppgifter. För information om Klarnas behandling av personuppgifter, se Klarnas sekretesspolicy här; https://www.klarna.com/uk/privacy-policy/ samt PayPals sekretesspolicy här; https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-full. Insamlade personuppgifter: Namn, kontaktuppgifter; leveransadress, e-post, telefonnummer, IP-adress, orderinformation, betalningsinformation och betalningshistorik. Juridisk grund: Uppfyllelse av köpeavtal.

- Hantering av kundtjänstfrågor: för att kunna hantera förfrågningar via vår kundtjänst via chatt, e-post och telefon och identifiera och utreda klagomål och andra supportbiljetter behöver vi följande personuppgifter; namn, kontaktuppgifter, leveransadress, e-post. telefonnummer, IP-adress, orderinformation, betalningsinformation samt betalningshistorik. Juridisk grund: vi har gjort en bedömning och upptäckt att vår kundtjänst är en nödvändig funktion för oss för att hjälpa våra kunder. För att kunna göra detta är personuppgifter om kunden nödvändiga. Vårt intresse i detta avseende betraktas därför som legitimt.

- Kommunikation via vårt nyhetsbrev. När du registrerar dig till vårt nyhetsbrev accepterar du att få ytterligare digital kommunikation från Sandqvist. Du kommer att få uppdateringar om nya produkter, speciella inbjudningar till våra evenemang och erbjudanden. För att avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev klickar du på länken ”Avsluta prenumerationen från den här listan” längst ner i e-postmeddelandet. Följande personuppgifter insamlas; namn, e-postadress, bosättningsland, IP-adress och orderinformation. Rättslig grund: Samtycke.

- Optimering av användarupplevelse och digital marknadsföring. När du surfar på vår webbplats samlar vi in information om dina åtgärder på vår webbplats via cookies. Vi använder denna information för att ge dig en bättre shoppingupplevelse. Genom att låta oss analysera trafik och beteenden på vår webbplats kan våra rekommendationer anpassas till dig, och vår digitala marknadsföring blir mer effektiv. Se avsnittet om cookies för information om hur du kan uteslutas från denna spårning. Följande personuppgifter samlas in: Boendeland, IP-adress, orderinformation samt aktiviteter på webbplatsen. Rättslig grund: Samtycke.

DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att begära åtkomst till de personuppgifter som vi lagrar om dig. Vi strävar efter att alltid vara transparenta gällande hur vi behandlar dina personuppgifter. Om du vill få en djupare inblick i vilka personuppgifter vi behandlar om dig har du rätt att få tillgång till den informationen.

Du har rätt att korrigera felaktigt information Du har rätt att få dina personuppgifter korrigerade om de anges felaktigt. Du har också rätt att få ofullständiga personuppgifter ifyllda.

Du har rätt att begära en begränsas behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att begära att personuppgifter vi behandlar ska begränsas och att framtida behandling endast kopplas till vissa syften.

Du har rätt att begära att dina personuppgifter raderas. Du har rätt att begära att dina personuppgifter raderas. Observera att vi kan tvingas neka dina önskemål om radering av personuppgifter om det finns juridiska skyldigheter som hindrar oss. Dessa skyldigheter baseras på den svenska bokföringslagen, skattereglerna, banklagarna och konsumentinköpslagen.

För alla frågor om personuppgifter, vänligen kontakta service@sandqvist.com eller ring oss på +46 72 224 23 33. Observera att om du inte ville att vi hanterar vissa av dina personuppgifter kan vi behöva avbryta din order.

COOKIES

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig en bättre shoppingupplevelse. Vi använder denna information för att ge dig en bättre shoppingupplevelse. Genom att låta oss analysera trafik och beteenden på vår webbplats kan våra rekommendationer anpassas till dig, och vår digitala marknadsföring blir mer effektiv. Vi använder inte cookies för att lagra personlig information eller för att dela den med tredje part som du inte har gett samtycke till.

Vi använder tredjepartscookies för att samla in statistik i analytiska verktyg som Google Analytics Inc Rakuten Advertising, Facebook Inc och Algolia. Detta innebär att uppgifter om din användning av vår webbplats kommer att överföras till ovan nämnda företag. Om du har gett ditt samtycke lagras dessa cookies i högst 24 månader. Sandqvist kan också använda tredjepartscookies, som t.ex. Facebook för att leverera riktad information som vi anser är värdefull, baserat på din tidigare aktivitet på vår webbplats. Detta innebär att viss information om din användning av vår webbplats överförs till Facebook Inc. Den information som vi delar med tredjepartsföretag innehåller ingen personlig information som namn, e-postadress eller telefonnummer.

För att godkänna vår användning av cookies måste du ge ditt samtycke genom att klicka på acceptknappen i cookiebannern som visas när du går in på vår webbplats. Om du inte accepterar Sandqvists användning av cookies kan du konfigurera dina webbläsarinställningar för att förhindra detta. Du kan kontrollera användningen och omfattningen av alla cookies i dina webbläsarinställningar. Du kan ställa in din dator så att du varnas varje gång en cookie placeras, eller så kan du stänga av alla cookies via din webbläsare och radera alla befintliga cookies. I hjälpfunktionen i din webbläsare kan du lära dig hur du ändrar eller uppdaterar dina cookies korrekt, detta skiljer sig dock åt mellan olika webbläsare. Vi vill påpeka att detta betraktas som en datorinställning och att dessa inställningar endast gäller för den datorn i fråga. Om du använder mer än en enhet måste inställningarna göras på varje enhet. Du kan alltid välja vilka cookies du vill blockera i din webbläsare. Observera att om du ändrar dina cookieinställningar kan din användarupplevelse på www.sandqvist.com påverkas. Information om att radera eller kontrollera cookies finns på optout.networkadvertising.org.

Observera att om du raderar våra cookies eller inaktivera framtida cookies kanske du inte kommer åt vissa sidor eller funktioner på vår webbplats. Du kan välja bort detta genom att gå till den här länken: https://optout.networkadvertising.org/

Våra kassa tillhandahålls av;

Klarna (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige). De använder cookies för att erbjuda dig en skräddarsydd onlineupplevelse när du använder deras kassa. Den exakta informationen och syftena till varför cookies används finns här: https://www.klarna.com/uk/privacy-policy/ PayPal (PayPal (Europe S.à rl et Cie, SCA). De använder cookies för att erbjuda dig en skräddarsydd onlineupplevelse när du använder deras kassa. Den exakta informationen och syftena till varför cookies används finns här: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-full

Adyen (PO Box 10095 1001 EB, Amsterdam, Nederländerna) ). De använder cookies för att erbjuda dig en skräddarsydd onlineupplevelse när du använder deras kassa. Den exakta informationen och syftena till varför cookies används finns här: https://www.adyen.com/policies-and-disclaimer/privacy-policy

Denna policy uppdaterades senast 21/07/2021









VILLKOR

GENERELLT

Onlinebutiken www.sandqvist.com ägs av företaget Sandqvist Bags and Items AB och är registrerat på Erstagatan 27, 116 36 Stockholm, Sverige, med momsregistreringsnummer SE556783080601. Alla produkter förblir Sandqvists egendom tills full betalning har genomförts. Alla bedragsförsök kommer att rapporteras till polisen. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella misstag eller fel som publiceras på webbplatsen. På grund av det digitala formatet av fotografierna kan vi inte garantera att bilderna visar produkternas exakta utseende.

BETALNING

Du kan betala i de olika valutor som finns tillgängliga i onlinebutiken. Beroende på destinationsland kan du betala i SEK, NOK, DKK, EUR, GBP eller USD. Observera att vi för närvarande inte kan acceptera presentkort, kontanter eller checkar online.

IMPORTSKATT OCH TULL (FÖR KUNDER UTANFÖR EUROPEISKA UNIONEN)

När du beställer från länder utanför EU måste du betala importskatt och tull enligt de lokala reglerna i ditt leveransland. Därför inkluderar ordervärdet inte svensk VAT/moms. Mängden skatt och tull som betalas varierar beroende på land och det är UPS som fakturerar dig för skatt och tull, tillsammans med en utbetalningsavgift på cirka 18 EUR/170 SEK för tullklareringstjänsten. I vissa fall kan UPS be dig om en förskottsbetalning av skatt och tull.

PRISER

Rabattkoder eller kuponger är endast giltiga för ett köp per person och endast under angiven tidsperiod. Rabattkoder kan inte kombineras, överföras till ett annat köp eller krediteras för ett nytt köp.

VAROR SKADADE UNDER TRANSPORT

Om ett paket är skadat vid ankomst ska du rapportera det omedelbart. Kontakta oss om du har öppnat paketet och upptäcker att din produkt är skadad.

PAKET SOM EJ HÄMTAS UPP

Ditt paket kommer att förvaras på upphämtningsplatsen i 14 dagar. Om du inte hämtar upp ditt paket returneras det till oss och vi kommer behandla det som en vanlig retur. Pengarna återbetalas till kontot som användes för köpet.

PERSONLIG INFORMATION

För alla frågor gällande personuppgifter, kontakta service@sandqvist.com eller ring oss på +46 72 224 23 33. Observera att om du inte ville att vi hanterar vissa av dina personuppgifter kan vi behöva avbryta din order.

FORCE MAJEURE

Om Sandqvist inte följer köpavtalet på grund av ovanliga omständigheter utanför vår kontroll som t.ex. strejker, krig eller naturkatastrofer som jordbävningar eller vulkanutbrott kan Sandqvist inte hållas ansvariga.

KUNDSERVICE

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi pratar både svenska och engelska. Vi är här för att hjälpa dig med dina onlineköp, allmänna frågor och eventuella klagomål. Telefon: +46 72 224 23 33