We're looking for a
We're looking for a

SALES ADMINISTRATOR

SALES ADMINISTRATORVi går in i nästa fas på vår tillväxtresa med fokus på expansion och förstärker upp teamet med nya spännande roller. Nu söker vi en Sales Administrator till vårt Wholesale team.

Sales Administrator ska säkerställa att våra återförsäljare, agenter och distributörer får bästa möjliga service, och att Sandqvist är en uppskattad och enkel leverantör att jobba med. I den dagliga kundkontakten ska Sales Administrator ständigt verka för nöjda kunder och ökad merförsäljning.ARBETSUPPGIFTER:

- Kundservice för återförsäljare, agenter och distributörer.
- Hantera reklamationer, byten och returer från återförsäljare
- Orderläggning i affärssystemet innan deadline.
- Uppföljning och arbete för ökad försäljning
- Viss fakturering samt påminna och följa upp kundskulder vid behov.
- Ta fram statistik på returer, byten och reklamationer och kommunicera detta till behörigt team vid behov.
- Nära samarbete med Supply team och lager gällande leveranser till återförsäljare.
- Vid behov medverka vid kick-off, staff training och butiksevenemang hos återförsäljare.
- Daglig kontakt med återförsäljare, agenter och distributörer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som gillar kundservice och försäljning och lagarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi söker dig som är proaktiv i ditt arbete och kan arbeta självständigt samt klarar av att prioritera när situationen kräver det. Vidare ser vi att du är kommunikativ, detta då rollen innefattar omfattande kontakt med kunder, agenter och distributörer. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du lägger stor vikt vid detaljer och är en välorganiserad, noggrann och effektiv administratör med sinne för siffror och god service.

Vi håller intervjuer löpande och ber dig därför att ansöka så snart som möjligt.
Tjänsten är på heltid på vårt huvudkontor i Stockholm
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:
Daniel Sandqvist
daniel@sandqvist.com

OM OSS
Sandqvist tillverkar väskor och accessoarer för en urban livsstil. Sandqvist grundades i 2004 i Stockholm, Sverige. Idag finns varumärket representerat på över 35 marknader med en stark digital närvaro och egna konceptbutiker i Stockholm, Göteborg, London och Berlin med planer på att etablera fler. Sandqvist har cirka 50 anställda med huvudkontor i Stockholm. Vi har fått flera utmärkelser för både enastående design och entreprenörskap.