Redovisningsekonom

Vi söker dig!

Är du vår framtida redovisningsekonom som vill vara med och utveckla vår ekonomifunktion? Sandqvist är inne i en spännande global tillväxtfas och söker nu dig som vill vara med och göra skillnad. Här finns möjlighet att utvecklas i ett snabbt växande, hållbart och medmänskligt företag med hjärtat på rätt ställe.

Som redovisningsekonom kommer du att vara involverad i stora delar av vårt dagliga redovisningsarbete både i Sverige och i våra utländska dotterbolag.

I rollen som redovisningsekonom, kommer du i huvudsak att arbeta med:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Behjälplig i bokslut
  • Granskning och hantering av kassarapporter och fakturor
  • Skatt och momsdeklarationer
  • Kundkontakter
  • Proaktivt identifiera förbättringsmöjligheter i processer gällande redovisningen
  • Övriga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor mitt i centrala Stockholm.

Dina egenskaper och erfarenheter:

Vi söker dig som har universitetsexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Vi tror du har 3–5 års relevant yrkeserfarenhet. Rollen kräver goda kunskaper i Officepaketet samt kunskaper i Excel på en avancerad nivå.

Som person är du ansvarstagande och initiativrik med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Rollen kräver att du är noggrann i kombination med förmåga att prioritera och arbeta mot deadlines. Vidare är du resultatorienterad och har en starkt analytisk förmåga. Vi ser att du har en kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta mot många kontaktytor i organisationen. Tidigare erfarenhet av detaljhandeln är meriterande.

Intresserad?

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Caroline Lind, CEO, career@sandqvist.com, eller 070-320 27 50, telefontid mån-ons kl.15-16.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Skicka din ansökning till career@sandqvist.com med ämnesrad \"Ansökan redovisningsekonom\". Senaste ansökningsdatum är 15:e januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Wir verwenden Cookies, um Funktionen auf unserer Website zu aktivieren und Ihr Einkaufserlebnis zu verbessern. Wenn Sie weiterhin auf der Website surfen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.Weitere Informationen finden Sie auf unserer Datenschutzrichtlinie.